De Studio

Where the magic happens.

Studio photo

Omdat ik m'n klanten wou ontvangen in een persoonlijke, ontspannen en huiselijke sfeer, werd studio WINK geboren. Je kan er na afspraak terecht voor make-up, haarstyling, manicure, sopolish, workshops, ...

Studio WINK hecht veel belang aan kwalitatieve en natuurlijke producten. De producten die gebruikt worden bij studio WINK sluiten perfect aan bij deze filosofie: natuurlijke producten die hoogstaande kwaliteit bieden. Ze bevatten geen parabenen, sulfaten en zijn daarom vriendelijk voor jouw huid & haar. Ze werden niet getest op dieren.

Studio WINK is een plek waar je tot rust komt, waar je een lekker kopje koffie of homemade thee drinkt terwijl jouw make-up, haar of nagels verzorgd worden. Geen verplichte praatjes, geen gejaagde make-upsessie of kappersbeurt, gewoon even tot jezelf komen in een rustige en gemoedelijke sfeer.

Studio photo
Studio photo

Bridal

Studio WINK verzorgt jouw hairstyling, make-up en manicure alsook die van je suite en bruidsmeisjes.

Een bruidskapsel en bruidsmake-up worden meestal voorafgegaan door een tryout waardoor er de mogelijkheid is om samen tot het perfecte resultaat te komen. Zo wordt op jouw huwelijksdag niets aan het toeval overgelaten.

De proefsessie gaat gewoonlijk in de 3 maanden voor de trouwdag door, duurt gemiddeld 2 uur en gebeurt in de studio te Heusden (Destelbergen).

Trouwen jullie in het buitenland? Aarzel niet me te contacteren voor meer info. Ik werk op verplaatsing in binnen- en buitenland.

Studio photo
Studio photo
Studio photo

Voor de afwerking van je kapsel stelt studio WINK een mooi aanbod voor. Ik beoog een natuurlijke, spontane look met behulp van stijlvolle accessoires.

Zo maak ik bijvoorbeeld m'n eigen bloemenspelden met zowel gedroogde als verse bloemen (afhankelijk van het seizoen) die ik gedeeltelijk zelf selecteer op een biologische bloemplukboerderij.
Een bloemenkam, -kroon of -speld kan op maat gemaakt worden.
Aan de hand van jouw kledij, kleurthema of eventuele moodboard zoeken we samen naar een passend accessoire. Omdat ik haarstyliste ben, kan ik perfect rekening houden met het kapsel dat we voor ogen hebben en blijft alles mooi in evenwicht.

Snuister zeker eens rond op m’n webshop waar ik een selectie aanbied van natuurlijke beauty producten, handgemaakte haaraccessoires, huidvriendelijke make-up, ...